Jótékonysági évadnyitó vesszőröptetés.

Május 04

KGYverseny

Itt megoszthatod a bersennyel kapcsolatos véleményed/kérdésed/facebook galériád stb.

Az élet legfontosabb kérdése az, hogy mit teszünk másokért.
Martin Luther King

Szeretettel várlak 2019.05.04-én a szokásos évadnyitó vesszőröptetésen, amit most a jótékonykodás nevében szervezek. Minden egyes forintot a Bátor Tábornak gyűjtünk, amit a krónikusan beteg gyerekek táboroztatására fordítanak.

Mindegy milyen íjad van, tárt karokkal várlak Nagyhalászban az Albók-tónál, amit Albók József magánszemély bocsájt már évek óta a rendelkezésünkre. Gyönyörű, kulturált környezetben, jól felszerelt büfével, horgászási, gyerekeknek játszási lehetőséggel biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

Az általam kínált program:

8 órától a helyszínen leszek és várlak szeretettel!
9:45-ig nevezhetsz a versenyre.
A nevezési díj: 10 év alatt ingyenes
10-18 éves korig 1.000 Ft
18 év felett 2.000 Ft
A nevezési díj az adományládába kerül.
Aki tárgyi felajánlást ad a licithez, annak a nevezés ingyenes. Várom - az íjászat szellemiségéhez köthető felajánlásokat - (íj, nyílvessző, tegez, tarsoly, kézműves termékek stb.)

10 óra: A rendezvény célja, a Bátor Tábor bemutatása röviden.
10 célos íjászverseny kezdete a horgásztó körül.
Egyszerű céloknál gyűjtheted pontjaidat jó hangulatban. Ne a versengés motiváljon, mert ugyan díjazzuk a legjobban lövőket, de a lényeg az azt követő licitálás, aminek bevétele is az adományládába kerül.
13 órakor minden versenyzőt vendégül látok egy tál slambucra, kísérőknek 500 Ft egy adag.
Ezt követően díjazzuk és megtapsoljuk a legjobban lövőket.
A molnáríj találkozóknak leghangulatosabb eseménye a licitálás volt. Akkor játékpénzre váltottuk pontjaidat és azzal vihettél haza értékes felajánlott tárgyakat, most viszont valódi pénzt szeretnénk minél többet gyűjteni, hogy támogathassuk a tábort.
A licitálás összege a felajánlott tárgy 10%-val indul, vagyis egy 35.000 Ft értékű molnáríj 3.500 Ft-tal kezdődik. Az már csak rajtatok áll, hogy mennyit adtok egyes felajánlásokért és ezzel mennyi lesz az összegyűlt pénz.
Reményeim szerint mindenki jószívvel, segítőkészen, na és megtömött pénztárcával látogat el hozzánk, hogy egy remek napot tölthessünk el, nem mellesleg jótékonykodva.
Azokat is szeretettel várom,na és az adományláda, akiknek nincs íjuk, de szeretnék kipróbálni és egyben jótékonykodni, mert ahogy tartja a mondás „sok kicsi sokra megy”.

Amennyiben halaszthatatlan elfoglaltságod lenne május 4-én, akkor adód 1%-val is hozzájárulhatsz a táborozó gyerekek megsegítéséhez.
https://batortabor.hu/tamogass/egyszazalek/

Horváth Mercédesz adományszervező - Bátor Követ Programfelelőssel tartom a kapcsolatot a Bátor Táborból.

Csak bejelentkezés után lehet jelentkezni.